Με σταθερά ανοδικά βήματα από το 1995 η εταιρία κατάφερε στην μέχρι σήμερα μακρόχρονη πορεία της, να εξελιχθεί και να ξεχωρίσει ανάμεσα στον ανταγωνισμό και να δημιουργήσει ένα όνομα συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας.

Με γνώμονα πάντα τις ανάγκες της αγοράς επένδυσε στοχευμένα για ποιοτικές, οικονομικές και φυσικά πολύ γρήγορες ψηφιακές εκτυπώσεις.

Οι βασικές δραστηριότητες της εταιρείας είναι η παραγωγή ψηφιακών εκτυπώσεων, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου σε μικρή και μεγάλη διάσταση.

Στον βασικό εξοπλισμό της εταιρείας που ήταν αρχικά 2 μηχανήματα ψηφιακών εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους εξωτερικού χώρου προστέθηκε και τρίτο μηχάνημα καθώς ο κύκλος εργασιών αυξήθηκε σταδιακά.

Η πλέον εξειδίκευση και επικέντρωση στον τομέα των ψηφιακών εκτυπώσεων έφερε περαιτέρω σοβαρές επενδύσεις σε τελευταίου τύπου εξοπλισμό εκτυπώσεων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου εδραιώνοντας την εταιρία στην αγορά και καθιστώντας την ως μια από τις μεγαλύτερες-ίσως τη μεγαλύτερη- σε παραγωγή ιδιωτική εταιρεία ψηφιακών εκτυπώσεων στην Κύπρο.